همه چیز درباره ی تکنولوژی و فناوری
همه چیز درباره ی تکنولوژی و فناوری

منوي اصلي
صفحه اصلي
پروفايل مدير
عناوين وبلاگ
آرشيو وبلاگ
پست الكترونيكي

درباره وبلاگ
به وبلاگ من خوش آمدید
آرشيو
دی 1393
نويسندگان
Mohammad
کد هاي جاوا

ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 5
بازدید دیروز : 14
بازدید هفته : 19
بازدید ماه : 19
بازدید کل : 250
تعداد مطالب : 11
تعداد نظرات : 1
تعداد آنلاین : 1

ابزار پرش به بالا

شش ماه تا فراموشی  <-PostCategory-> 

جعبه محتویات

جعبه ارائه شده همراه Z3 در نگاه اول بسیار کوچک‌تر از حد قابل انتظار برای یک گوشی پیشرفته با صفحه‌نمایشی بزرگ‌تر از 5 اینچ به نظر می‌رسد. طراحی این باکس نیز در مقایسه با دیگر محصولات خانواده XPERIA Z کاملا متحول شده و به‌جای تصویر بزرگی از گوشی در زمینه‌ای سفید با نشان سونی، اینک تاکید کامل در جعبه Z3 روی دوربین و کناره‌های تغییر شکل یافته دستگاه استوار شده است. 

درون این جعبه به‌جز خود گوشی که در بالاترین قسمت قرار دارد. لوازم جانبی همیشگی شامل شارژر، هدست و کابل USB قرار دارد.

شارژر گوشی یک نمونه 5 ولتی و 1500 میلی‌آمپری است که برای گوشی در این سطح موارد استانداردی به حساب می‌آید. 

در زمینه هدست اما از نمونه کاملا مشابه‌ای نسبت به گوشی‌های ارزان‌قیمت سونی استفاده شده که در این مورد انتظار بالاتری از یک گوشی پیشرفته و گران‌قیمت می‌رود. 

طراحی ظاهری

Z3 در برخورد اول تغییرات ظاهری چندانی را نسبت به Z2 تجربه نکرده و تغییر نکردن سایز صفحه‌نمایش حس یکسان بودن این دو مدل را به ذهن متبادر می‌کند. با اندکی استفاده اما تغییرات مشخصی نسبت به گذشته دیده می‌شود که شاید مهم‌ترین آن‌ها فرم جدید حاشیه‌های دستگاه باشد. سونی برخلاف تقریبا تمامی مدل‌های پیشین این کلاس از حالت تخت در مرکز بخش‌های کناری فاصله گرفته و اینک تمامی این قسمت‌ها از جمله چهار گوشه دستگاه به‌صورت محدب و برجسته طراحی شده‌اند. کاهش ضخامت، کوچک‌سازی مشهود دریچه‌های خروجی صدا و برخی تغییرات در چینش اجزای جانبی، سایز گزینه‌های جدید در طراحی Z3 نسبت به Z2 را تشکیل می‌دهند. هر دو بخش رویی و پشتی دستگاه از ظاهر براق شیشه‌ای برخوردار بوده و در نتیجه به‌سرعت با اثرات انگشت متعدد پوشیده می‌شوند. این تاثیر به ویژه در نسخه تیره دستگاه بسیار مشهود است و به‌عنوان یکی از نقاط ضعف طراحی این مدل به حساب می‌آید. در مجموع از طراحی Z3 بیش از گذشته می‌توان راضی بوده و کاهش ضخامت و طراحی جدید در لبه‌ها، فرم مدرنی به آن بخشیده است. 

ابعاد و وزن

فضای خالی فراوان در بالا و پایین صفحه‌نمایش، ارتفاع نسبتا زیادی را برای این گوشی فراهم کرده که Z3 را در مقایسه با دیگر اسمارت‌فون‌های 5.2 اینچی نمونه بسیار بزرگ‌تری نشان می‌دهد. از جمله نمونه‌‌های قابل اشاره در این زمینه می‌‌توان به LG G2 و Moto X 2014 به‌ترتیب با 7.5 و 5.2 میلیمتر ارتفاع کمتر اشاره کرد. ابعاد کلی Z3 برابر 7.3×72×146 میلیمتر است که بزرگ‌ترین تغییر آن نسبت به Z2 سال گذشته به 1.1 میلیمتر کاهش عرض و 0.9 میلیمتر کاهش ضخامت مرتبط است. در زمینه وزن نیز با 152 گرم با کاهشی 11 گرمی روبرو می‌شویم که هرچند در دست سبک‌تر از گذشته احساس می‌شود اما هنوز نسبت به G2 و Moto X 2014 نزدیک به 10 گرم وزن بیشتری دارد. 

صفحه‌نمایش

پنل 5.2‌ اینچی IPS LCD دستگاه با وضوح 1920×1080 پیکسل و فشردگی 424ppi در نگاه نخست هیچ تغییری را نسبت به Z2 تجربه نکرده است اما در عمل تفاوت‌های مشخصی مابین این دو صفحه‌نمایش دیده می‌شود که Z3 را در موقعیت بسیار برتری در مقایسه با Z2 قرار می‌دهد. فناوری اختصاصی سونی موسوم به Live Color LED در این پنل نیز به‌‌کارگرفته شده جایی‌که با افزوده شدن فسفرهای رنگی سبز و قرمز ضمن گسترده‌تر شدن طیف رنگ‌ها، امکان پر رنگ شدن تصاویر بدون ایجاد مشکل و اصطلاحا Oversaturate شدن فراهم می‌شود. در این فرایند نور بیشتری نیز بدون صرف انرژی بیش از اندازه تولید می‌شود. تاثیر مهم این تکنولوژی را باید در روشنایی بسیار بیشتر پنل جست‌وجو کرد، جایی‌که در مقایسه با Z2 روشنایی و نور پنل در Z3 به نزدیک دو برابر افزایش یافته است و همین موضوع عملکرد گوشی در نور مستقیم خورشید را بسیار بهبود می‌بخشد. از لحاظ زاویه دید و سطح کنتراست نیز با بهبودهای مشخصی روبرو می‌شویم و بلاخره می‌توان از یک پنل ایده‌آل سونی در این کلاس سخن گفت. 

زیر صفحه‌نمایش و در یک حاشیه نسبتا بزرگ تنها به یکی از اسپیکرهای دوگانه دستگاه بر می‌خوریم که در مقایسه با Z2 از حاشیه پایینی به سطح پنل منتقل شده است. میکروفون تماس نیز ظاهرا در همین قسمت قرار دارد. در بخش بالایی صفحه‌نمایش به قرینه اسپیکر پائینی، دومین خروجی صدا در نظر گرفته شده که در اطراف آن دوربین دوم، حسگرهای تشخیص نور و Proximity و بلاخره LED ناپیدایی در کناره سمت چپ دیده می‌شود که در برخی موارد همچون کاهش ذخیره باتری روشن می‌شود. وضوح دوربین دوم Z3 تغییری نسبت به Z2 نداشته و همچنان 2.2 مگاپیکسل با امکان فیلم‌برداری 1080p با 30 فریم در ثانیه است. 

اسپیکرهای دوگانه Z3 از لحاظ شدت و قدرت خروجی صدا در سطح حداکثر متوسطی قرار دارند و در محیط‌های با سر و صدای زیاد حساب چندانی روی آن‌ها نمی‌توان کرد. در سوی دیگر با وجود استریو بودن، صدای خروجی از دو اسپیکر یکسان نبوده و فرکانس‌های پایین و بم بیشتر از اسپیکر بالایی و صدای با فرکانس زیاد و زیر از اسپیکر پائینی خارج می‌شود. به بیان دیگر قدرت صدای خروجی از اسپیکر بالایی بیشتر از خروجی صدای پایین صفحه‌نمایش است.

اجزای جانبی

در سمت چپ گوشی در بالاترین قسمت زیر کاور سرتاسری بزرگ، پورت Micro USB و محل کارت حافظه دیده می‌شود. پورت USB‌ دستگاه طبق انتظار از اتصال OTG و خروجی TV به فرم MHL پشتیبانی می‌کند و کارت حافظه Micro SD نیز تا 128 گیگابایت روی کاغذ امکان ارتقا دارد. نسخه 3 بودن اتصال MHL در Z3 همانند Z2‌ امکان انتقال محتوای 4K یا 2160p را به نمایشگرهای منطبق فراهم می‌آورد. دیگر موارد قابل ذکر در سمت چپ دستگاه دو کنتاکت فلزی موسوم به pogo pins برای قرارگیری گوشی در داک است که از آن‌ها در صورت تهیه کابل مخصوص آهنربایی برای اتصال کابل USB به شارژر نیز می‌توان استفاده کرد. در نهایت در پایین این بخش به محل اتصال بند بر می‌‌خوریم. 

در سوی دیگر و در سمت راست بار دیگر در زیر یک کاور محل سیم‌کارت و دکمه همیشگی OFF برای ریست سخت‌افزاری در نظر گرفته شده است. درنسخه دو سیم‌کارت Z3 در این قسمت دو اسلات برای جایگذاری سیم‌کارت در نظر گرفته شده است. Z3 در زمان نگارش این مطلب در بازارهای داخلی به‌صورت رسمی تنها در نسخه دو سیم‌‌کارت توزیع می‌شود.

اندکی پایین‌تر از این قسمت دکمه پاور، Rocker‌ تغییر صدا و در نهایت شاتر دوربین قرار گرفته است که از لحاظ ترکیب و تا حدودی سایز تفاوتی با Z2 ندارند. 

در بالای گوشی به میکروفون دوم و جک هدست بر می‌خوریم و در پایین نیز نکته خاصی دیده نمی‌شود. 

ترکیب اجزای بخش پشتی تفاوتی با گذشته نداشته و از این قسمت نمی‌توان Z3 را از Z2 تشخیص داد؛ موارد حاضر در این قسمت شامل لنز دوربین 20.7 مگاپیکسلی همراه با فلش LED، و سه نشان NFC، Sony‌ و XPERIA به ترتیب از بالا به پایین می‌شود. محل تجمع گرما در بخش پشتی Z3 در حین اجرای عملیات سنگین گرافیکی و پردازشی بخش بالایی دستگاه و محوطه مابین لنز دوربین و نشان NFC است که در Z2 نیز تقریبا به همین ترتیب تکرار شده بود. 

دوربین

دوربین 20.7 مگاپیکسلی Z3 برای چهارمین بار پس از Z1، Z2 و Z3 Compact به‌کار گرفته شده است مشخصات کلی این دوربین همچون سنسور بزرگ 1/2.3 اینچی با امکان برداشت تصویر تا وضوح 3936×5248 پیکسل، گشودگی f/2.0 دیافراگم و لنز واید 27 میلیمتری تغییری نسبت به گذشته نداشته و در ساختار منویی نیز با تغییرات بزرگ و تعیین‌کننده‌ای روبرو نمی‌شویم. 

در این بخش در حالت Manual یا تنظیم دستی در کناره سمت راست آخرین عکس گرفته شده، دکمه شاتر، سوئیچر تعویض بین عکاسی و فیلم‌برداری و دکمه تغییر حالت دیده شده و گزینه‌های غیر قابل تغییر سمت چپ نیز ار بالا به پایین شماره تغییر صحنه (Scene Selection)، تغییر نورگیری، تنظیمات فلش، سوئیچ بین دوربین اصلی و دوم و بلاخره آیکون سه‌نقطه دسترسی به سایر تنظیمات دوربین می‌شود. یک محدودیت اصلی دوربین Z3 که پیش از این نیز در Z2 تکرار شده بود سایز تصویر در حالت HDR است که حداکثر به 8 مگاپیکسل محدود شده و با گذر از این رزولوشن امکان برداشت تصویر در این حالت در دسترس قرار ندارد. 

گزینه‌های سرگرم‌کننده همچون افکت‌های واقعیت افزوده همچون مدل‌های قبلی این کلاس، در Z3 نیز تکرار شده و همچون گذشته امکان نصب برنامه‌های مرتبط با دوربین به‌صورت مستقیم در رابط کاربری وجود دارد. از جمله برنامه‌های پیش‌فرض در این قسمت باید از Sound Photo (برداشت چند ثانیه صدا همراه عکس)، Multi camera (برداشت عکس یا فیلم با دو یا سه دوربین متفاوت شامل دوربین دیگر گوشی‌های سونی یا دوربین‌های دارای NFC و وای‌فای این برند)، Face in (قرار دادن چهره عکاس با دوربین دوم در عکس)، Timeshift Video (برداشت با سرعت فریم بالا و افزودن افکت‌های اسلوموشن) و Background defocus (برای محو کردن پس زمینه) اشاره کرد. 

کیفیت تصاویر به ثبت رسیده توسط دوربین Z3 در حالت معمول 8 مگاپیکسلی در سطح بسیار مناسبی قرار داشته و مقایسه آن با Z2 بهینه‌سازی‌های فراوانی را در زمینه ثبت جزئیات و کنتراست به نمایش می‌گذارد. این وضعیت در حالت Superior Auto نیز ادامه داشته و بدون دخالت کاربر تصاویر زیبایی در دسترس قرار می‌گیرد. یک نکته منفی در این میان حتی برداشت تصویر از سوژه‌های با جزئیات فراوان همچون شاخ و برگ درختان است که به‌ویژه در نور کمتر به روشنی منجر به تخریب تصویر می‌شود. در مجموع از تصاویر گرفته شده توسط این دوربین بسیار بیشتر از Z2 می‌توان راضی بود. 

 

در بخش فیلم‌برداری مطمئنا جذاب‌ترین گزینه و در عین حال کم‌کاربردترین آن‌ها به برداشت ویدئو با وضوح 4K یا 2160p با 30 فریم در ثانیه تعلق دارد. این قابلیت از طریق گزینه جداگانه‌ای در بخش تغییر حالت فعال می‌شود و در طی آن تصویری با بیت‌ریتی نزدیک به 53Mbps ثبت می‌شود. در حین برداشت ویدئو در این حالت امکان گرفتن عکس با وضوح 8 مگاپیکسل یا یک فریم در قاب تصویر وجود دارد که با تاخیری نزدیک به 1 ثانیه‌ای صورت می‌گیرد. کیفیت تصاویر در این حالت با نور و رنگ‌های مناسب، در سطح مطلوبی ارزیابی می‌شود و به‌جز برخی موارد همچون کاهش کنتراست در محیط‌های داخلی مشکل خاصی در آن دیده نمی‌شود. این شرایط در حالت 1080p نیز تقریبا به همین صورت تکرار شده است. نرخ فریم در این حالت از بین 30 یا 60 فریم بر ثانیه قابل انتخاب کردن است و بیت‌ریت تصویر نیز در حوالی 17Mbps قرار دارد.

باتری

کاهش 100 میلی‌آمپر ساعتی باتری Z3 نسبت به Z2 و دست نخورده باقی ماندن مشخصات کلیدی دستگاه نظیر صفحه‌نمایش و دوربین، ‌انتظار دوام پایین‌تری را در این باتری نسبت به گذشته ایجاد می‌کند. این موضوع اما در عمل به وقوع نپیوسته و باتری 3100mAh بکار گرفته شده در Z3 عملا حتی در برخی موارد دوام بیشتری نسبت به باتری Z2‌ دارد. در تست عملی دستگاه پس از شارژ کامل باتری در آغاز یک روز سنگین با اجرای تست‌ و بنچ‌‌مارک‌های متعدد گرافیکی، تماشای ویدئو، گوش دادن به موسیقی، انجام بازی HD و گشت و گذار در اینترنت از طریق وای‌فای همچنان در پایان شب چیزی نزدیک به 23 درصد از شارژ گوشی باقی بود که این رقم برای یک اسمارت‌فون دارای صفحه‌نمایش بزرگ موفقیت بزرگی محسوب می‌شود. بدین‌‌ترتیب پس از به پایان رسیدن هیجان‌های اولیه در استفاده مداوم از گوشی حتی می‌توان به پایان رسیدن روز سوم پس از یک بار شارژ در یک کاربری متوسط نیز امیدوار بود. 

سیستم‌عامل، رابط کاربری

Z3 از لحظه فشردن دکمه پاور، حس ویبره اولیه، تا ظاهر شدن صفحه قفل به نزدیک 25 ثانیه زمان نیاز دارد که این زمان در Z2 نزدیک به 22 تا 23 ثانیه بود. سیستم‌عامل دستگاه نسخه 4.4.4 اندروید کیت‌کت یعنی آخرین نسخه پیش از ارائه نسخه پنجم یا Lollipop بوده که این روزها با توجه به خبر ارائه نسخه پنجم اندروید برای تمامی گوشی‌های سری Z شرایط مناسبی را برای ادامه حیات برخی از گوشی‌های قدیمی‌تر این کلاس فراهم کرده است. 

حضور لانچر پیش‌فرض سونی ظاهر یکسانی را برای منوهای گوشی فراهم کرده و کاربران قبلی این برند مطلقا با مشکلی در استفاده از این رابط کاربری روبرو نخواهند شد. در این میان برخی تغییرات کوچک و بزرگ ظاهر خوشایندتری برای این سیستم‌عامل نسبت به گذشته ایجاد کرده است. صفحه قفل یا لاک‌اسکرین دقیقا به همان صورت گذشته طراحی شده و اطلاعاتی در مورد زمان و تاریخ، نام اپراتور و میانبری به دوربین در آن دیده می‌شود. تنها تغییری که کاربر در این صفحه می‌‌تواند اعمال کند تغییر بک‌گراند یا تصویر پس زمینه است. 

در صفحه Home همچنان مجموعا می‌توان از 7 دسک‌تاپ مختلف سود جست که برای ایجاد تغییر در آن‌ها و ورود به مد ویرایشی می‌توان از نگه‌داشتن دست روی پنل یا Pinch Zoom رو به داخل سود جست. 

در App drawer یا منوی اصلی اندازه آیکون‌ها اندکی نسبت به گذشته اندکی بزرگ‌تر شده و ظاهر آنها نیز عمدتا به دایره تغییر شکل پیدا کرده‌اند. در اینجا نیز مثل گذشته با ادامه اسکرول به سمت راست یک منوی عمودی در سمت چپ ظاهر می‌شود که برای جست‌وجو و حذف برنامه‌ها و تغییر ترتیب چینش‌ آن‌ها در صفحه همراه با دسترسی مستقیم به فروشگاه Google Play و Sony Select‌ مورد استفاده قرار می‌گیرد. 

در Setting نیز تقریبا همه چیز به روال گذشته است اما برخی تغییرات نیز اینجا و آنجا به چشم می‌‌خورد. برخی از این تغییرات شامل گزینه‌های جدید Connectivity، ایجاد بخش جداگانه‌ای برای مدیریت Notification‌های مختلف اعم از سیستمی و غیر سیستمی، ناپدید شدن نوتیفیکیشن برنامه‌ها پس از یک بار گشودن Notification Area و قابلیت انتخاب یک صفحه Home مجزا و کاملا ساده‌تر با نام Simple Home برای استفاده آسان‌تر از گوشی به‌خصوص برای افراد سالمند می‌شوند.   

اما یکی دیگر از تغییرات اصلی Z3 که جای خالی آن همواره در مجموعه اندروید احساس می‌شد و نمونه‌های جداگانه یا اصطلاحا Third party‌ آن نیز علاوه بر نیاز به دسترسی روت معمولا از کیفیت چندان بالایی نیز برخوردار نبود، منشی تلفنی یا Answering machine است که به‌عنوان قابلیتی پیش‌فرض در Z3 حضور دارد. این گزینه به‌صورت مستقیم در شماره‌گیر حضور داشته و می‌توان به‌سادگی آن را برای سیم‌کارت اول یا دوم ست کرد. 

Notification Area مثل قبل از بالا به دو بخش Notification و Quick Setting تقسیم شده که در هر دو اطلاعات زمان و تاریخ و نام اپراتور در بالا و پایین به نمایش در می‌آید اما در اولی همانگونه که مشخص است اعلان برنامه‌های مختلف و در دومی آیکون تاگل‌های مختلف در دسترس قرار دارد. حداکثر تعداد تاگل‌های قابل نمایش در Quick Setting مثل گذشته 16 عدد است اما یک تغییر بزرگ در این قسمت شرایط ایده‌آلی را برای ویرایش در اختیار کاربران قرار می‌دهد. لمس دکمه Edit در بخش بالایی این قسمت نوار افقی کوچکی را در پایین صفحه ظاهر می‌‌کند که از طریق آن به راحتی می‌توان به drag & drop آیکون‌ها از این نوار به درون صفحه اصلی و بالعکس اقدام کرد.    

یک گزینه جدیدا افزوده شده به Z3‌ که پس از نگه‌داشتن دکمه پاور در کنار سایر گزینه‌ها روی صفحه ظاهر می‌شود امکان برداشت ویدئویی از صفحه یا Record Screen است که همراه با Screenshot قابلیتی بسیار کاربردی به نظر می‌رسد. در تنظیمات این قابلیت می‌توان وضوح برداشت تصویر و حالت صفحه (افقی یا عمودی) را تغییر داده و علاوه بر آن با فعال کردن دوربین دوم، تصویر شخص در حال برداشت ویدئویی را نیز به نتیجه کار اضافه کرد. در این حالت صدای کاربر نیز ضبط شده و بدین‌ترتیب به‌سادگی می‌توان یک ویدئویی آموزشی برای یک اپلیکیشن یا یک قسمت منویی خاص تهیه کرد.   

چیپ‌ست پردازشی، حافظه

شاید یکی از مهم‌ترین تغییرات Z3 نسبت به Z2 ارتقا ملایم بخش پردازشی دستگاه باشد. چیپ‌ست پردازشی این مدل از نوع Qualcomm MSM8974Pro-AC با چهار هسته 2.5 گیگاهرتزی Krait 400 از خانواده Snapdragon 801 است و توان گرافیکی آن نیز توسط قطعه Adreno 330 تامین می‌شود تنها تفاوت این مجموعه با نمونه حاضر در Z2‌ ارتقا فرکانس هسته‌ها از 2.3 به 2.5‌ گیگاهرتز است. Z3 همچنان از 3 گیگابایت رم بهره می‌برد.   

یک نکته جالب در حین مشاهده مشخصات پردازشی دستگاه در CPU-Z میزان رم خالی گوشی بلافاصله پس از بوت اولیه و بالا آمدن سیستم است که حوالی 50 درصد یعنی 1.5‌ گیگابایت است این میزان در پس از مدتی و با اجرا کردن برنامه‌ها، حتی در صورت بستن آن‌ها از این نیز کمتر شده و به 44 تا 45 درصد یعنی حوالی 1.2 گیگابایت کاهش پیدا می‌کند. به بیان دیگر با وجود 3 گیگابایت رم در این مدل همواره بیش از نیمی از آن، درگیر پردازش‌های پشت پرده سیستمی است و حتی با این حجم حافظه نیز ممکن است در برخی بازی‌های سنگین گرافیکی با مسئله پر شدن رم روبرو شویم. حافظه داخلی گوشی در دو ورژن 16/32 گیگابایتی ارائه می‌شود.

در تست اول چون همیشه به سراغ Benchmark Pi در محاسبه عدد پی می‌رویم. بهترین امتیاز Z3 در این تست رقم 133 میلی‌ثانیه بود که نسبت به Z2 با 136 میلی‌ثانیه تنها اندکی سریع‌تر است. به‌عنوان نمونه‌ای برای مقایسه، امتیاز S5 هشت هسته‌ای در این تست رقم 100 میلی‌ثانیه است که بسیار سریع‌تر از هر دو مدل Z3 و Z2 خواهد بود. 

در دومین تست به سراغ نتیجه AnTuTu نسخه پنجم در بررسی قسمت‌های مختلف پردازشی، گرافیکی و مرتبط با حافظه می‌رویم. امتیاز Z3 در این تست 39090 اندازه‌گیری شد در حالیکه در Z2 به امتیاز 32672 و در S5 به رقم 38331 دست پیدا کردیم. این تست به‌خوبی تاثیر فرکانس بالاتر پردازنده‌ها در یک تست چندگانه یا Multi-thread را به نمایش می‌‌گذارد.

 

در تست گرافیکی Epic Citadel با تنظیم روی بالاترین جزئیات در حالت Ultra High Quality امتیاز Z3 در رزولوشن 1080×1800 رقم 54.6 فریم در ثانیه بود که این رقم در حالت High Quality و High Performance به ترتیب به 55.2 و 57.8 افزایش پیدا می‌کند. این سه عدد در Z2 با وضوح مشابه به ترتیب به 54.5 در Ultra و 57.5 و 57.9 در High Quality و High Performance می‌رسد. 

دیگر بنچ‌مارک گرافیکی دستگاه را با 3Dmark انجام می‌دهیم در تست Ice Storm Unlimited امتیاز Z3 رقم 16328 واحد بود که در کمال تعجب اندکی پایین‌تر از 17940 مدل Z2 بوده و با S5 با مجموعه پردازشی مشابه (و البته 2 گیگابایت رم) و امتیاز 18192 نیز فاصله فراوانی را نشان می‌دهد. 

در تست Vellamo در دو قسمت مرورگر و تست Metal امتیاز نهایی دستگاه به ترتیب 2732 و 1425 ثبت شد که این دو عدد نسبت به Z2 با رقم‌های 1603 و 1176 هر دو اعداد بالاتری به حساب می‌آیند. بالاتر بودن عدد تست مرورگر را می‌توان به ورژن بالاتر کروم و سیستم‌عامل اندروید مرتبط دانست و در برخی Metal نیز افزایش فرکانس هسته‌های پردازشی بی‌تاثیر نبوده است. 

در آخرین تست به سراغ بنچ‌مارک گرافیکی GLBenchmark 3.0 در دو تست Manhattan و T-Rex می‌رویم که در نخستین مورد در تست مانهاتن در حالت Onscreen و Offscreen به ترتیب به امتیازهای 781 و 721 فریم و در تست دوم در همین دو حالت به امتیازهای 1651 و 1494 فریم دست پیدا می‌کنیم. برای نمونه‌ای جهت مقایسه Z2 این دو تست را در حالت OnScreen با امتیازهای 776 و 1641 پشت سر گذاشت که بدلیل یکسان بودن گرافیک‌ها (Adreno 330) تنها اندکی از Z3 کمتر هستند. 

قابلیت ضد آب

Z3 نیز همانند دیگر اعضای سری Z به قابلیت مقاومت در برابر آب و رطوبت مجهز شده است با این تفاوت که استاندارد مقاوم‌سازی دستگاه از IP58 در Z2 به IP68 ارتقا یافته است. این ارتقا البته تاثیری در قسمت محافظت در برابر رطوبت بر جای نمی‌‌گذارد چرا که بخش رطوبت در این کد به رقم دوم یعنی 8 مرتبط است که در هر دو تغییری نکرده‌اند و هر دو می‌توانند به‌گفته شرکت سازنده حداقل تا عمق 1 متر به مدت 30 دقیقه غوطه‌ور بمانند. تغییر از 5 به 6 در رقم اول نیز به محافظت متفاوت در برابر گرد و خاک تعلق دارد.

کلام آخر 

Sony XPERIA Z3 گوشی زیبا و خوش‌دستی است که پس از مدت‌ها طراحی متفاوتی نسبت به دیگر اعضای سری Z در آن به چشم می‌‌خورد. شکل خاص کناره‌های گوشی، استفاده از دو اسپیکر در بالا و پایین پنل و تکنولوژی مدرن صفحه‌نمایش از جمله نکات کلیدی این مدل به حساب می‌آیند. تغییرات ملایم این مدل نسبت به Z2 به‌جز برخی مسائل ظاهری به افزایش فرکانس هسته‌های پردازشی، ارائه ورژن 32 گیگابایتی و قابلیت دو سیم‌کارت محدود می‌شود. از جمله نکات منفی این مدل باید به پر بودن بیش از نیمی از حافظه رم در هنگام کارکرد عادی و تا حدودی گرم شدن بخش پشتی در پردازش‌های سنگین اشاره کرد.

 


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






+ نوشته شده در سه شنبه 2 دی 1393برچسب:,ساعت 23:41 توسط Mohammad |
مطالب پيشين
» فبلت بزرگ و میان رده GX1 هواوی رونمایی شد
» زمان انتشار رابط کاربری Sense ورژن 7.0
» IFA 2014: معرفی سونی اکسپریا زد 3 - پرچمدار جدید سونی
» معرفی آیپد ایر 2 و آیپد مینی 3 - هر دو مجهز به حسگر اثر انگشت
» معرفی تبلت نکسوس 9 - محصول مشترک گوگل و اچ تی سی
» معرفی لومیا 535 - اولین گوشی لومیا با برند مایکروسافت
» تجربه‌ای که باید زیست
» شش ماه تا فراموشی
» آی‌فون‌نما در لباس اکسپریا
» معرفی آیفون 6 و آیفون 6 پلاس با صفحه نمایش‌های 4.7 و 5.5 اینچی
» معرفی گلکسی نوت 4 و گلکسی اج سامسونگ





پيوندها


دانلود تون خرید آچار آی نام ردیابی ماشین حمل هوایی ماینر از چین لیزر دوچرخه هد اپ یسپلی کیلومتر روی شیشه جلو پنجره لیفان ایکس 60

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان همه چیز درباره ی تکنولوژی و فناوری و آدرس sagacity.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





فال حافظ

جوک و اس ام اس

قالب های نازترین

زیباترین سایت ایرانی

جدید ترین سایت عکس

نازترین عکسهای ایرانی

پيوندهاي روزانه

پاور بانک
خرید از علی اکسپرس تحویل ایران
خرید از علی بابا
جلو پنجره جک جی 5
الوقلیون

 

فال حافظ

جوک و اس ام اس

قالب های نازترین

زیباترین سایت ایرانی

جدید ترین سایت عکس

نازترین عکسهای ایرانی

طراح قالب

Power By:LoxBlog.Com & NazTarin.Com